Debatten ”90 minuter om läget på läktaren”: Anmäl ditt intresse här!

Debatten ”90 minuter om läget på läktaren”: Anmäl ditt intresse här!


Med anledning av den polariserade diskussionen kring pyroteknik, ordningsstörningar och avbrutna fotbollsmatcher arrangerar Svenska Sportjournalistförbundet en debatt med namnet ”90 minuter om läget på läktaren”.
Debatten sker tisdagen den 26 mars klockan 19.00, vilket du kan läsa mer om här.
Debatten är i första hand öppen för Svenska sportjournalistförbundets medlemmar samt medier och kommer även att webbsändas. Det kommer också att finnas ett begränsat antal platser för andra intresserade. Alla som vill närvara på plats i Stockholm uppmanas att anmäla sig senast den 19 mars på info@sportjournalisterna.se Senast den 22 mars meddelas om det finns plats.