Inbjudan till årsmöte 2021

Inbjudan till årsmöte 2021

Kära medlemmar!

Vi välkomnar er alla till SSF:s ordinarie årsmöte tisdagen den 1 juni klockan 18.00. SSF kommer på grund av pandemin även i år att genomföra årsmötet digitalt.

Vi kommer närmare mötet gå ut med information om hur du följer mötet, gör din åsikt hörd och röstar digitalt. Länken till årsmötet kommer att skickas ut till er medlemmar via mejl närmare inpå utsatt datum.

När: tisdagen den 1 juni, klockan 18.00.
Var: Digitalt.
Dagordning enligt stadgarna.

I linje med den omorganisation som klubbades igenom 2017 – där samtliga lokala sportjournalistklubbar gick upp i SSF i en gemensam organisation – gäller en röst per medlem i stället för det tidigare systemet med lokala ombud. Årets verksamhetsberättelse publiceras inför årsmötet stadgeenligt på hemsidan.

Har du som medlem förslag för behandling av årsmötet ber vi dig skicka in det före den 30 april.

Har du inte fått en inbjudan via mejl? Kolla din skräppost. Kan det vara så att du bytt arbetsgivare och på så sätt också mejladress? Hör av dig till rebecca.candevi@ostmedia.se så vi kan uppdatera din information på listan för utskick.

Välkomna online!