Inbjudan till ordinarie årsmöte 2020

Inbjudan till ordinarie årsmöte 2020

Vi lever i en omtumlande vardag med utmaningar som vi aldrig kunnat förutspå. I linje med restriktioner från Folkhälsomyndigheten kommer SSF att genomföra årsmötet 2020 digitalt. Det kommer att finnas en begränsad möjlighet att delta fysiskt, men om mötet blir i Stockholm eller Göteborg avgörs närmare aktuellt datum och beslut grundar sig på rådande coronaläge i samhället.

Vi kommer närmare mötet gå ut med information om hur man följer mötet och hur man kan göra sin röst hörd och rösta digitalt.

När: Torsdagen den 25 juni, 18.00.
Var: Digitalt.

Dagordning enligt stadgarna.

SSF bjuder in till årsmöte efter ännu ett intressant men udda verksamhetsår. I linje med den omorganisation som klubbades igenom 2017 – där samtliga lokala sportjournalistklubbar gick upp i SSF i en gemensam organisation – gäller en röst per medlem i stället för det tidigare systemet med lokala ombud.

Årets verksamhetsberättelse publiceras inom kort stadgeenligt på hemsidan.

Välkomna online!